March 23, 2020

91. Swedish Dance Mafia, Tony Irving och Rosenserien

I veckans tredelade avsnitt börjar vi med ett litet snack med Christian Olsson i Swedish Dance Mafia. Vi pratar om hur Coronaviruset ställer till det i dansvärlden och vi tjuvlyssnar på en ny låt som han släpper på fredag.

https://orcd.co/60kyjlq Förhandsspara kommande låten Ja va´fan.

https://www.facebook.com/swedishdancemafia Swedish Dance Mafia Facebook

https://www.youtube.com/watch?v=tBuGM-tYBFM Fössta tossdan i Mass

 

Tony Irving gästar oss igen och berättar om Svenska Danssportförbundets framtid och planer. Deras stora satsning inom socialdans med 17 olika danser under tre år och hur det ska ske. Och hur funkar det med att tävla samkönat?

Vi får höra om Tonys sätt att värna om miljön och hur han har ändrat sitt liv. Och självklart pratar vi om det nya konceptet som vi var med på under en helg på Stenungsbaden tillsammans med Livescen Scandinavia. Dessutom kommer vi givetvis in på Let´s Dance som drar igång 20/3 2020.

http://www.tonyirving.se/   Tony Irvings hemsida               

https://www.facebook.com/TonyIrvingSweden  Tony Irvings Facebook

https://www.instagram.com/tony_irving_/ Tony Irvings Instagram

 

Annikki Ollikainen är representant för Rosenserien och Sweden Eco. Annikki är dessutom yogainstruktör och har även lektioner i frigörande dans. Plus att hon och många som jobbar med Rosenserien gillar dans. Rosenserien sponsrar dessutom en del danstävlingar.

https://www.rosenserien.se/ Rosenseriens hemsida

https://www.facebook.com/Rosenserien Rosenseriens Facebook

https://www.instagram.com/rosenserien/ Rosenseriens Instagram

 

#danspassion #tonyirvingsdansochhälsoweekend #dansband #socialdans #sdm #Tonyirving #swedishdancemafia #javafan #corona #rosenserien #swedeneco #ön2020 #dansbandsveckan #vikingline #dansbandsveckanmalung #öland #letsdancese #letsdance2020 #svenskadanssportförbundet #tobiasbader #samkönat #andreaslundstetsofficial

More episodes

Load more

Podbean App

Play this podcast on Podbean App